Kære alle medlemmer

Bestyrelsen i Juridisk Forening vil gerne ønske alle en god jul og et godt nytår.

Vi vil i denne forbindelse tage et hurtigt tilbageblik på semesteret der er gået, og se på de forskellige arrangementer der har været afholdt:

September

Året startede med afholdelse af den årlige ordinære generalforsamling d. 15. september 2014, hvor en ny bestyrelse blev valg, regnskab blev gennemgået, og andre emner blev taget op. Referatet fra den ordinære generalforsamling kan læses her.

Den ordinære generalforsamling 2014

Den ordinære generalforsamling 2014

Udover generalforsamlingen, blev der i starten af året, traditionen tro, afholdt den legendariske pubcrawl, som denne gang var arrangeret i samarbejde med BEA (Erhvervsøkonomisk forening). Vi havde et meget stort antal deltagere, og alle var glade og tilfredse. Billeder fra pubcrawl’en kan findes på Facebook via dette link.

Juridisk Forenings pubcrawl 2014

Juridisk Forenings pubcrawl, 2014

Oktober

Udover nye åbningstider, medlemskort og medlemsfordele, blev der i oktober afholdt en ekstraordinær generalforsamling, hvor der blev stemt om vedtægtsændringer efter forespurgt af en række medlemmer. Du kan finde mere information om vedtægtsændringen ved at læse referatet fra den ekstraordinære generalforsamling.

Den ekstraordinære generalforsamling, oktober 2014

Den ekstraordinære generalforsamling, oktober 2014

November

November startede med et vildt arrangement. Juridisk Forenings sociale arrangementudvalg havde inviteret alle medlemmerne ud og spille paintball d. 2. november 2014. Det var et succesfuldt arrangement, og de fremmødte havde en fantastisk sjov eftermiddag sammen. Billederne fra arrangementet kan findes på Facebook via dette link.

Juridisk Forenings paintball-arrangement, november 2014

Juridisk Forenings paintball-arrangement, november 2014

I november blev der desuden afholdt det årlige CV- og ansøgningskursus, som i år blev afholdt i samarbejde med CA a-kasse. Der var et stort antal fremmødte, og de fremmødte fandt arrangementet yderst lærerigt.

CV- og ansøgningskursus, november 2014

CV- og ansøgningskursus, 2014

D. 7. november fejrede Juridisk Forening julebryggens frigivelse ved afholdelse af J-dag på Heidies i Odense. Det blev til en vild aften, hvor mange fra studiet mødtes og festede sammen. Billeder fra J-dag kan findes på Facebook via dette link.

November måned var desuden en travl måned for alle i Juridisk Forening. Ugen efter J-dag var det tid til den årlige julefrokost, for man får ikke en god  jul, uden at have deltaget i en god julefrokost. Julefrokosten var (som sædvanligt) en succesfuld fest, med et rekord-stort antal tilmeldte. Billeder fra julefrokosten kan findes på Facebook via dette link.

Julefrokost 2014

Julefrokosten 2014. Find alle billederne på Facebook.

December

December startede med et virksomhedsbesøg hos Andersen Partners. Her var der mulighed for at få indblik i advokatfirmaet, og høre om livet som stud.jur.

I december blev der desuden afholdt årets juleafslutning, som denne gang tog form af et bingo-arrangement med mulighed for at vinde fede præmier. Det var et rigtig hyggeligt arrangement med mange deltagere, som forhåbentligt har bidraget til at give (ikke kun vinderne) en ekstra god jul. Billederne fra arrangementet kan findes på Facebook via dette link.

Juridisk Forenings julebingo, 2014

Juridisk Forenings julebingo, 2014

Sidst, men ikke mindst, blev der d. 17. december afholdt kreditsikring-workshop hos Plesner, primært med deltagere der skal til eksamen i kreditsikring til januar. Arrangementet far godt struktureret og yderst lærerigt.

Kreditsikring-workshop hos Plesner

Kreditsikring-workshop hos Plesner, 2014

Hvad skal du ellers vide?

Som du sikkert har opdaget, fik Juridisk Forening ny hjemmeside i løbet af sommeren. Vi arbejder stadig på at forbedre den og har du forslag hertil, er du velkommen til at kontakte IT-udvalget.

Juridisk Forening er derudover gået over til betaling via Nemtilmeld, hvilket betyder at vores meldemmer betaler med deres kreditkort i stedet for at benytte kontanter eller bankoverførsel. Du kan læse mere om dette under siden Praktisk Information (hvor der også står meget andet information der er værd at læse, herunder vores nye politikker vedr. fester og billeder).

Husk at Juridisk Forenings kontor holder jule-lukket indtil starten af februar, men du er til enhver tid velkommen til at skrive en mail til jf@jfsdu.dk hvis du har spørgsmål.

Forventninger til det nye år

Til sidst kan blot nævnes, at bestyrelsen i Juridisk Forening selvfølgelig har høje forventinger det kommende år, og har en lang række sociale og faglige arrangementer på tegnebrættet, som vi alle gælder os til.

Har du forslag til arrangementer, er du velkommen til at kontakte de enkelte arrangementsudvalg her.

God jul og godt nytår!