Derfor skal du blive medlem af Juridisk Forening!

Et medlemskab i Juridisk Forening er med til at give dig mere fagligt og socialt indhold i dit studie. Som medlem af Juridisk Forening kan du for det første deltage i alle foreningens faglige og sociale arrangementer.

Du kan eksempelvis komme med på virksomhedsbesøg hos Danmarks førende virksomheder der beskæftiger sig med jura (fx advokatvirksomheder). Et sådan virksomhedsbesøg vil evt. være kombineret med en eksamensforberedende workshop, et foredrag eller et kursus, hvor det faglige udbytte vil være højt!

Derudover kan du som medlem deltage i foreningens fester, herunder julefrokost, J-Dag, pubcrawl, Eksamensslutfesten og meget mere.

Du kan til festerne holde pause med læsningen, og i stedet bruge dine kræfter på at socialisere med sine studiekammarater og opbygge dit juridiske netværk!

Udover fester, samt de faglige og sociale arrangementer har man som medlem af Juridisk Forening også en række medlemsfordele ved byens barer, diskoteker, mm.

Tilmeld dig her

Alle studerende, der er indmeldt på BA.jur, HA(jur.), cand.jur. eller cand.merc.jur. samt dimittender fra de pågældende uddannelser ved Syddansk Universitet kan være ordinære medlemmer af Juridisk Forening.

OBS: Kontingentet dækker medlemskab for de studieår, hvori det bliver indbetalt. Dvs. at et “medlemsskabs-år” starter og slutter d. 1. september, uanset hvornår i løbet af året man melder sig ind. 

Ønsker du at forlænge dit medlemsskab, kan du betale via dette link.

Medlemsskabet koster:

  • 1 år – 100 kr.
  • 2 år – 175 kr. (besparelse på 12,5%)
  • 3 år – 250 kr. (besparelse på 16,7%)
  • 5 år – 375 Kr. (besparelse på 25%)


Acceptér henvendelse fra CA a-kasse med henblik på medlemsskab

Vælg studieretning:

Medlemsskabets længde:

Studiestart: