Det Faglige Arrangementsudvalg

Juridisk Forenings har både et fagligt og et socialt arrangementsudvalg. Det faglige arrangementsudvalg består af studerende, der brænder for at give deres medstuderende kontakt til de danske virksomheder og give dem inspiration til en fremtidig karriere.

Udvalgets primære opgave er at stå for alle faglige arrangementer for Juridisk Forenings medlemmer. Det kan fx være virksomhedsbesøg hos forskellige danske virksomheder, skabe forbindelse til spændende foredragsholdere samt eksamensrelevante faglige workshops.

De sidste par år har det faglige arrangementsudvalg eksempelvis arrangeret workshop i Obligationsret hos Plesner, workshop i formueret med Andersen Partners, CV- og ansøgningskurser, foredrag, virksomhedsbesøg hos bl.a. EY og Justitsministeriet, og meget andet.

Der er efterhånden tradition for, at der årligt afholdes workshop i fagene Kreditsikring, Obligationsret, Formueret, EU-ret, og nu også Selskabsret. Hold dig derfor gerne opdateret på vores Facebook, så du ikke går glip af en workshop der kunne være relevant for dig.

Udvalget består både af bestyrelsesmedlemmer og af frivillige medlemmer af Juridisk Forening. Vi søger hvert år nye frivillige i alle vores udvalg. Hvis du er interesseret i at blive en del af det faglige arrangementsudvalg, eller har spørgsmål, forslag eller kommentarer til vores arrangementer, så send en mail til udvalget på fagligt@jfsdu.dk.

Nedenfor kan du se, hvem der i bestyrelsen er ansvarlig for udvalget.

Udvalget består af:

Silke Kobbelgaard

Silke Kobbelgaard

Udvalgsansvarlig

BA.jur. årgang 2021

Christian Buhl

Christian Buhl

Medansvarlig

HA-(jur.) årgang 2020