Praktisk information

Betaling af medlemskab

Juridisk Forening modtager nu betalinger via hjemmesiden Nemtilmeld.dk. Man skal derfor benytte Nemtilmeld når man betaler for medlemskab,  arrangementer og lign. Ønsker man i stedet at anvende bankoverførsel, kan foreningens bankoplysninger oplyses ved henvendelse.

  • Du kan se alle Juridisk Forenings arrangementer der har åben for tilmeldinger via dette link

Bekræftelse af betaling for (fornyet) medlemsskab

Vi har pr. 20-09-2022 afskaffet registreringsløsningen på vores hjemmeside, således at det nu alene er gennem NemTilmeld registrering og betaling foregår.

Det betyder, at du fremover blot skal benytte dig af linket her på hjemmesiden oppe under fanen “Medlemskab”. Der kan du også læse nærmere om medlemskabet generelt.

Du vil modtage en bekræftelsesmail fra NemTilmeld når din betaling er gået igennem. Dit medlemsnummer og medlemskort vil du få samtidig, når du afhenter det på foreningens kontor på SDU.

Har du spørgsmål, eller ønsker yderligere information vedrørende betaling, kan du skrive en mail til jf@jfsdu.dk eller kasserer@jfsdu.dk.
Har du tekniske problemer med betalingen, bedes du skrive en mail til jf@jfsdu.dk.

Retningslinjer for Juridisk Forenings fester, udarbejdet i samarbejde med Juridisk Institut, Syddansk Universitet

Politik vedrørende rygning, indtagelse af rusmidler, herunder alkohol:

  • Rygning må kun finde sted udendørs, inden for universitetets ryge-arealer
  • Euforiserende stoffer (dvs. andre rusmidler end alkohol) må hverken medbringes eller indtages
  • Der må ikke medbringes egne drikkevarer
  • Der skal generelt udvises forsigtighed med indtagelse af alkohol
  • Der skal endvidere udvises en adfærd, hvor der tages hensyn til alle studerende der deltager

Overtrædelse af retningslinjerne kan føre til udelukkelse fra Juridisk Forenings arrangementer. Ved grove overtrædelser af reglerne vil Juridisk Institut, Syddansk Universitet blive orienteret herom. Overtrædelse af retningslinjerne der er i strid med dansk lovgivning, vil blive politianmeldt.

Billeder

Der bliver til mange af Juridisk Forenings arrangementer taget billeder af arrangementet og deltagerne. Billederne kan blive offentliggjort på Juridisk Forenings Facebookside samt denne hjemmeside. Udover offentliggørelse på Facebook og hjemmesiden, deler Juridisk Forening ikke disse billeder med trejdeparter, uden samtykke fra personer på billedet.

Ønsker du, at der ikke bliver taget billeder af dig, vil vi meget gerne have at du henvender dig til os, enten personligt eller via jf@jfsdu.dk, så vi kan respektere dette.

Juridisk Forening forsøger at undgå offentliggørelse af billeder med ubehageligt eller stødende indhold, og offentliggør kun billeder med passende indhold og som er i overensstemmelse med god skik på området. Har vi alligevel offentliggjort et billede som du ikke synes om, kan du kontakte os på jf@jfsdu.dk (eller skrive en besked direkte via Facebook) og bede om at få billedet fjernet.

 

Kontakt

Juridisk Forening Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

CVR: 31232554
E-mail: jf@jfsdu.dk

Kontorets åbningstider kan findes her.