Festudvalget 17/18 under forberedelserne til forårets fest med temaet: Festival!

Festudvalget

Festudvalget er Juridisk Forenings største udvalg, som består af en gruppe af studerende, der har lyst til at gøre lidt ekstra for deres medstuderende. Festudvalgets primære opgave er at sørge for, at I har en sjov studietid, som ikke udelukkende er fyldt med bøger og paragraffer, men også indeholder sjove arrangementer og fester. Hvert år afholder Festudvalget julefrokost og en forårsfest med et bestemt tema. Her har de studerende (og støttemedlemmer) mulighed for at lære hinanden bedre at kende og være med til at skabe et godt studiemiljø for dem selv og andre. Det gælder både på egne årgange og indbyrdes imellem årgangene.

I udvalget bestræber vi os generelt på at skabe så gode sociale rammer på studiet som muligt, og vi arbejder derfor tæt sammen med den øvrige del af Juridisk Forening. Vi bestræber os endvidere på, at vores medlemmer repræsenterer en bred kreds af studerende fra alle årgange, da dette medfører, at vi kan arrangere noget, som alle har lyst til at deltage i.

Festudvalget rekrutterer en gang årligt og vi bestræber os på at få en bred pallette af studerende fra alle årgange. Dette sker indledningsvis ved en ansøgning til festudvalget og herefter vil festudvalget afholde en uformel samtale med udvalgte studerende.

Henvendelse til festudvalget

Har du spørgsmål til Festudvalget, kan du kontakte de udvalgsansvarlige på festudvalg@jfsdu.dk. Har du en god idé til et arrangement kan du ligeledes kontakte os – på ovenstående mail eller personligt.

Udvalget består af:

Benedicte Helms

Benedicte Helms

Udvalgsansvarlig

HA-(jur.) årgang 2021

Magnus Ødem

Magnus Ødem

Medansvarlig

Cand.merc.jur årgang 2020

Christina Keis

Christina Keis

Medansvarlig

HA-(Jur.) årgang 2021