Falck Schmidt Defence Systems søger stud.jur til deres juridiske afdeling i Odense.

Med reference til virksomhedens juridisk ansvarlige, søger vi en frisk jurastuderende, der har mod på mangeartede udfordringer og spændende opgaver i vores juridiske afdeling, op til 10 timer om ugen (varierende behov).

Arbejdsstedet er Falck Schmidt Defence Systems A/S, Oslogade 1, 5000 Odense C.

Jobbeskrivelse

Vi håber på at finde en driftssikker stud.jur., cirka på andet år af studiet i Odense, som potentielt kan være hos os indtil afslutning af kandidatuddannelsen. Arbejdsopgaverne vil i starten mest være af ”administrativ blæksprutte-karakter”, såsom fysisk og digital arkivering, fragtbestilling mv., men vil i takt med uddannelse og erfaring også kunne komme til at indeholde mere studierelevant arbejde såsom eksempelvis koncipering af aftaleudkast, gennemgang af vores standardaftaleportefølje, lave udkast til- / opdatere interne politikker mv.

Succeskriterier

Du skal være serviceminded, og kunne give den juridiske chef (og ind imellem også juridisk afdelings interne klienter) den service, der er brug for i ugens løb. Endvidere skal du have lyst til at samarbejde med mange forskellige funktionsområder, i en forsvarsvirksomhed med internationalt fokus og både internationale og lokale medarbejdere. Du skal beherske Microsoft Office i et fornuftigt omfang, samt være en ørn til både dansk og engelsk (skriftligt og mundtligt) Det vil endvidere blive betragtet som en fordel, hvis du har administrativ og/eller militær erfaring fra tidligere ansættelse. Det gør heller ikke noget, hvis du har livserfaring og en god humoristisk sans; vores omgangstone er meget uformel.

Juridisk skal du have god forståelse for aftaleret, samt bør have en overordnet interesse for obligationsretten (hvis du skal have mest mulig studierelevant erfaring ud af jobbet). Compliance, legal risk management, Eksportkontrolret og Fragtret vil du blive eksponeret for i dit arbejde her.

Kvalifikationer og personprofil

  • Du brænder for obligationsretten, men er åben for almindelige kontoropgaver.
  • Du er analytisk, arbejder struktureret samt motiveres af at medvirke til at skabe resultater.
  • Du er god til at rapportere og give ”feed-back” på de opgaver du får.
  • Du skal besidde en god situationsfornemmelse, og være god til at overholde aftaler.
  • Du kan lide at have kontakt til mange mennesker, og bør ikke være konfliktsky.
  • Du skal kunne bruge MS Office pakken uden besvær, og ikke være bange for IT generelt.
  • Engelsk i skrift og tale på relativt højt niveau er nødvendigt. De juridiske gloser på udenlandsk skal vi nok lære dig.
  • Statsborgerskab fra et EU-medlemsland og en pletfri straffeattest er absolutte krav, da du skal kunne cleares til rette klassifikationsniveau af Forsvarets Efterretningstjeneste.

Ansøgningsfristen er d. 24. oktober, 2016. Ansøgning og CV sendes til General Counsel Henrik G. Jacobsen på e-mail: hgj@f-sds.com. Spørgsmål til stillingen på tlf. 63 135 863, helst efter kl. 15.

image001