Studiestartsudvalget

Juridisk Forenings Studiestartsudvalgs primære opgave er, som navnet antyder, at planlægge studiestarten for de nye studerende på BA jura og HA(jur.) uddannelserne, herunder en fantastisk og sjov rustur. Derudover står udvalget også for introduktion til Cand.jur, og Cand.merc.jur. uddannelserne.

Studiestartsudvalget består af [NAVN] som er studiestartsansvarlig. I samarbejde med Juridisk Institut og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet ansætter studiestartsudvalget et hold af ”Sjefer”, som står for al planlægning samt afvikling af introdage og rustur.

Sjeferne ansætter et antal Praktiske som hjælper med den praktiske afvikling af studiestarten. Udover Sjefer og Praktiske, består udvalget også af Tutorer, som bliver tilknyttet et hold af nye studerende.

Studiestartsholdet 2019

Udvalgets fornemmeste opgave er ved hjælp af en god portion samarbejde, at guide de nye studerende igennem en overvældende studiestart og sørge for, at de finder sig godt til rette på SDU.

Sjef-stillingerne bliver slået op på Juridisk Forenings Facebook-side senest i december. Tutor- og praktisk-stillingerne bliver slået op samme sted senest i januar. Link til vores Facebookside: https://www.facebook.com/juridisk.forening

Hvis I har spørgsmål, ideer eller lignende til studiestarten, er I meget velkomne til at skrive til [NAVN] på studiestart@jfsdu.dk.

Udvalget består af:

Mikkel Ellegaard

Mikkel Ellegaard

Udvalgsansvarlig

BA.jur. årgang 2020