Kære medlemmer!

Efter opfordringer fra flere af Jer, har vi i Juridisk Forenings arrangementsudvalg valgt at gentage efterårets succes med endnu en omgang paintball.

Arrangementet løber af stablen søndag d. 17. maj kl. 13:00 hos Odense Paintball, der er beliggende på Bladstrupvej 243 i Odense N.

Aktiviteterne vil vare ca. 3 timer, og vil foregå udendørs, så husk tøj til forholdene. Prisen for denne action packed dag er blot 150 kr., hvilket inkluderer udstyr som pistol, dragter, beskyttelse, kugler samt body armer til de sarte piger. I skal selv stå for transporten, så da der ikke er så langt, er det bare op på jernhesten og derudaf (vær der gerne i god tid, 15 min før).

Tilmelding til arrangementet er bindende ved betaling, som skal foregå på følgende link. Tilmelding skal ske senest 13/5-2015.

Vi har en minimumsgrænse på 30 deltagere, for at arrangementet kan lade sig gøre, og tager derfor forbehold for manglende deltagerantal, hvorved arrangementet vil blive aflyst og betalinger refunderet.
Som sædvanlig kører vi efter først til mølle princippet, da vi har en max begrænsning på 70 deltagere, så skynd dig at tilmelde dig og få det fedeste afbræk i eksamenslæsningen.

Du vil ikke fortryde det!