Har du bare fuldstændig styr på alt ift. aftale-, købe- og erstatningsret, og ved du, at du får 12 til eksamen?

Så er denne workshop nok ikke så relevant for dig. Er du derimod menneskelig, ligesom resten af os, så har Juridisk Forening et unikt tilbud til dig!

Eksamensforberedende Workshop i Formueret tirsdag d. 5/5-2015 i lokale U43 kl. 12.30-15.30

Til workshoppen vil 3 repræsentanter fra Andersen Partners behandle nogle af de vigtigste – og flere af de udfordrende problemstillinger inden for både aftaleret, køberet og erstatningsret.

De 3 repræsentanter er som følger:

  • Advokatfuldmægtige Mads Knudsgaard (Køberet)
  • Advokatfuldmægtige Stefan Simmelsgaard Hansen (Erstatningsret)
  • Advokat Helle Skaarup Flensborg (Aftaleret)

(Der tages forbehold for eventuelle ændringer i programmet)
Dette vil ske ved, at der tages udgangspunkt i cases/sager, således at det bliver endnu mere spændende og relevant, i stedet for den klassiske main stream undervisning.

Det kræves, at man er medlem af Juridisk Forening. Er du ikke det endnu, jamen så har du nu endnu et rigtig godt argument for at gøre det!

Vi håber på at se rigtig mange af jer! Deadline for tilmelding er d. 28/4, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.

Tilmelding sker på: https://jfsdu.nemtilmeld.dk/16/

Tilmelding er bindende, og afbud skal ske til nm@jfsdu.dk

Da workshoppen tager 3 timer, vil det være en god ide at huske en vandflaske, og evt. også en lille form for snack. Det er også en god ide, at spise frokost inden, da I har 30 min. fra at I får fri, til workshoppen går i gang.

Vi ses d. 5 maj!

 

De Bedste Hilsner

Juridisk Forenings Faglige Udvalg