Bygningsstyrelsens kontor for Jura søger 1-2 engagerede og ansvarsbevidste stud.jur. eller stud.ha.jur. med særlig interesse for udbuds- og entrepriseret

Kontorer og forskningsmiljøer

Bygningsstyrelsen er statens ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi har ansvar for at skabe moderne, funktionelle og omkostningseffektive rammer til nogle af landets vigtigste statslige institutioner – f.eks. universiteterne, politiet, domstolene og ministerierne.

Som student i Jura vil du indgå i et team bestående af 10 jurister. Jura har ansvaret for at levere kompetent og engageret juridisk bistand inden for især entreprise- og udbudsrettens område til Bygningsstyrelsens øvrige kontorer samt til andre statslige bygherrer. Herudover behandler Jura løbende anmodninger om aktindsigt samt øvrige juridiske spørgsmål om offentlig ret, forvaltningsret og lejeret mv. Jura arbejder konstant på at styrke det juridiske miljø i styrelsen, og der er stort fokus på faglig videndeling.

Arbejdsopgaver

Som student i enheden vil du navnlig skulle hjælpe med følgende opgaver:

  • Juridisk informationssøgning i litteratur og domme
  • Løsning af lettere sagsbehandlingsopgaver, herunder behandling af aktindsigtsanmodninger
  • Bistand til Juras jurister med at udrede aktuelle juridiske spørgsmål, herunder udarbejde udkast til notater
  • Bistand til afdelingens jurister med diverse opgaver af praktisk karakter

Kvalifikationer

Vi forventer, at du har gode juridiske kvalifikationer og som minimum har afsluttet 2. årsprøven. Det vil være en fordel, at du har kendskab til entrepriseret, udbudsret og offentlig ret. Vi forventer, at du er fleksibel i forhold til opgaver og arbejdsindsats. Til gengæld vil du i høj grad kunne være med til at præge arbejdsopgaverne alt efter dine kvalifikationer.
Vi lægger vægt på, at du som studerende har mulighed for at kombinere studie og arbejde, og vi vil være fleksible i forhold til eksamensperioder og lignende. Den ugentlige arbejdstid forventes at være gennemsnitligt 15 timer.

Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til organisationsaftalen mellem staten og DJØF. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Klima-, Energi-, og Bygningsministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Carl Jacobsens Vej 39, 2500 Valby.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen i Jura, kan du kontakte kontorchef Bo Kobber Petersen på tlf. 41 70 11 63.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 21. april 2014. Du søger stillingen ved at gå ind på bygst.dk/om-styrelsen/ledige-stillinger. Når du har sendt din ansøgning, vil du modtage en kvittering for din ansøgning indenfor 24 timer, som betyder, at vi har modtaget din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler i uge 17 eller 18 og forventer tiltrædelse den 15. maj eller snarest muligt derefter.

Mangfoldighed er et aktiv, som vi bruger i vores hverdag for at løse vores opgaver. Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge. Bygningsstyrelsen forsyner universiteter og statsinstitutioner med fremtidssikrede lokaler til læring, undervisning og kontorbrug. Bygningsstyrelsen er Danmarks største offentlige ejendomsvirksomhed med en bygningsmasse på godt 4 mio. m2, fordelt på mere end 1.600 lejemål og mere end 100 større igangværende byggeprojekter med et anlægsbudget på over 7 mia. kr. Bygningsstyrelsen har en driftsomsætning på 3 mia. kr.
I Bygningsstyrelsen er vi ca. 220 medarbejdere, der er placeret i gode og lyse lokaler i Valby og en afdeling i Århus. Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads.

Læs mere om Bygningsstyrelsen på bygst.dk.