FRIVILLIGE SØGES TIL TASK FORCE: JURIST 

Vil du være med til at gøre en forskel for marginaliserede grupper og samtidig præge en voksende NGO i Danmark? Arkitekter Uden Grænser søger frivillige til en Task Force, som skal assistere vores projektgrupper med faglig sparring og rådgivning.

Som frivillig i den nyoprettede Task Force vil du ikke være tilknyttet et bestemt byggeprojekt, men i stedet mødes med forskellige projektgrupper, når der opstår specifikke udfordringer. Dermed får du indblik i flere forskellige typer af projekter i en række udviklingslande.

Som jurist vil du skulle hjælpe vores frivillige i forhold til juridiske spørgsmål, primært indenfor følgende to hovedområder:

1) Udstationering af frivillige

2) Byggeri i udviklingslande

En konkret arbejdsopgave vil være formuleringen af en “manual”, som kan guide de frivillige, f.eks. når de udsendes som byggeledere i udviklingslande, eller i forhold til at gennemse aftaleforhold med de lokale samarbejdspartnere.

Arbejdsform og arbejdsomfang:

Arbejdsomfanget vil variere og man kan i høj grad selv tilrettelægge arbejdet. Man bør regne med at skulle mødes med projektgrupper ca. 2 gange om måneden. Møderne vil ofte have en varighed af 1 time, hvor man på forhånd sætter sig ind i byggeprojektet.

Der eksisterer allerede grundlæggende juridisk viden i organisationen, så man vil ikke stå alene med arbejdsopgaverne. Arbejdet er ulønnet og alle i organisationen arbejder frivilligt.

Kontakt:

Hvis du er interesseret i at være med til at gøre en forskel, så send dit CV og en kort mail til Projektudvalget på p@arkitekterudengraenser.dk
ANSØGNINGSFRIST: 1.okt. 2013