Dygtig stud.jur. med interesse for inkasso og tvangsauktion

Er du stud.jur. med et højt fagligt niveau? Går du på 2. eller 3. år af dit jurastudium? Og brænder du for at prøve juraen af i praksis? Så har Horten måske et job til dig!

Vi søger en engageret og ansvarsfuld stud.jur. til at varetage opgaver inden for inkasso- og tvangsauktionsområdet i vores afdeling for Rekonstruktion og Insolvens.

Ansvarsfulde opgaver i et af Danmarks bedste advokatfirmaer
Du får en bred indsigt i inkasso- og tvangsauktionsområdet og kommer bl.a. til at varetage følgende opgaver:

  • møder i fogedretten og over telefonen
  • opfølgning på sagerne efter retsmøderne
  • husbesigtigelse og rapportskrivning
  • andre forefaldende opgaver

Ved siden af de faglige arbejdsopgaver tilbyder vi en social arbejdsplads med højt til loftet. Arbejdstiden er ca. 15 timer ugentligt, og de studerende i afdelingen fordeler selv opgaverne imellem sig.

Du er blandt de bedste på din årgang og brænder for at arbejde med jura
Vi forventer, at du er fagligt dygtig og tager ansvar for egne opgaver, ligesom du arbejder engageret og har et godt overblik. Du har interesse for inkasso- og tvangsauktionsområdet og har stor lyst og gode evner til at kombinere din juridiske viden med praktiske problemstillinger og udfordringer.

Derudover er du selvfølgelig ansvarsbevidst, engageret og fleksibel.

Udvikling, indsigt og et fremragende karriereperspektiv
Horten tilbyder dig fremragende muligheder for at omsætte din teoretiske viden i praksis. Vi har fokus på din udvikling og giver dig mulighed for at prøve kræfter med livet på et travlt advokatkontor med skarpe ambitioner og højt til loftet.

Vi lægger vægt på at udvikle dig og din faglighed. Som stud.jur. tilknyttes du derfor en partner, der sikrer, at du får faglig oplæring af højeste kvalitet, at du bliver inddraget i relevante sager, og at du løbende bliver testet, motiveret og udfordret. Ligeledes tilknyttes du en mentor, der giver dig faglig sparring og konstruktiv feedback på dine konkrete opgaver, samt tilbyder vejledning om valg af fag og gode råd om dine karriereveje. Du kan læse mere om Hortens tilbud til vores studerende på www.horten.dk.

Ansøgning
Lyder det som et job for dig? Så ser vi frem til at høre fra dig snarest og senest den 16. juni. Søg online via www.horten.dk på dette link . Husk at vedhæfte ansøgning, CV samt karakterer.

Om Horten
Horten er blandt Danmarks førende advokatfirmaer med en international profil. Vi rådgiver erhvervslivet og den offentlige sektor inden for alle juridiske specialer. Vi er i dag 238 medarbejdere, heraf 116 jurister, der står klar til at tage hånd om vores klienters behov for løsningsorienteret juridisk rådgivning. Og vi ser frem til at byde velkommen til endnu flere ambitiøse og talentfulde kolleger, der sammen med os vil realisere vores planer for fortsat vækst og fremdrift i de kommende år. Vi bor i nyt og bæredygtigt domicil i Tuborg Havn, Hellerup – moderne omgivelser, hvor der er gode rammer for samarbejde og videndeling.