Kære studerende

Tillykke! Du nærmer dig afslutningen på din uddannelse og kan efter mange års studier tage hul på en ny epoke i dit liv. Det vil vi på SDU Erhverv gerne markere og inviterer dig derfor til et festligt, fagligt og motiverende kandidatmøde Onsdag den 8. maj kl. 14.00 – ca. 18.00 i lokale 100 på SDU i Odense.

Program for mødet

Kl. 14.00 – 14.15: Velkomst v. SDU Erhverv – Karrierecentret
o Velkomst, præsentation af dagens program og karrierecentrets tilbud til dig som dimittend
Kl. 14.15 – 15.45: Oplæg v. Clement Kjersgaard
o Clement Kjersgaard er journalist og vært på en række programmer på DR. I sit oplæg Vil Clement Kjersgaard have fokus på hvordan du som dimittend slår døren ind til arbejdsmarkedet og hvordan du skaber en karriere der giver mening for dig.

Kl. 15.45 – 16.30: Paneldebat – Fra studie til arbejdsmarked
o Under debatten får du adgang til viden direkte fra regionens arbejdsgivere. Panelet består af henholdsvis SDU Erhvervs partnere samt virksomheder fra Region Syddanmark som debattere hvad der er alfa omega for at få en god overgang fra studie til arbejdsmarked: hvad er vigtigst at skrive i min ansøgning? Hvordan forbereder jeg mig til jobsamtalen? Hvilken betydning har mit karaktergennemsnit? Er nogle af de spørgsmål vi tager fat på.

Kl. 16.30 – 17.30: Netværksoplæg:
o Hvad er netværk og hvordan kommer jeg i gang med det bruge mit personlige netværk

Kl. 17.30 – 18.00: Sandwich og sodavand

Du kan tilmelde dig samt læse mere på vores hjemmeside, hvor du også kan orientere dig i vores nyuddannet-folder.

Skynd dig at tilmelde dig. Der er tilmeldingsfrist den 6. maj, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle princippet.

Bemærk venligst, at vi desværre ikke kan tilbyde at dække eventuelle transportomkostninger.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen
SDU Erhverv