Få et unikt indblik i arbejdet som advokat

Kammeradvokatens Sommerskole er en tilbagevendende workcamp i august måned. I løbet af re intensive dage skal du som deltager løse to cases, hvor du aktivt involveres ved både at skulle prøve rollen som forhandler samt procedere foran rig- tige dommere i en ktiv retssag.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2016

Downlaod information om Kammeradvokatens Sommerskole for jurister her (pdf).

Læs mere om sommerskolen for jurister her.

Få et unikt indblik i arbejdet som erhvervsjurist

På Kammeradvokatens sommerskole for erhvervsjurister får du prøvet rollen som erhvervsjurist på et advokatkontor af i praksis. I løbet af to intensive dage skal du sammen med de andre deltagere agere rådgiver for en kunde og forhandle på dennes vegne.

Ansøgningsfrist: 26. juni 2016

Downlaod information om Kammeradvokatens Sommerskole for erhvervsjurister her (pdf).

Læs mere om sommerskolen for erhvervsjurister her. 

Kammeradvokatens talentprogram

Kammeradvokatens Talentprogram er for ambitiøse jurastuderende og stud. merc.jur’ere, der ønsker at få indsigt i, hvad det kræver at arbejde i et af landets største advokatfirmaer.

Talentprogrammet handler om alt det – udover jura – som dygtige fuldmægtige og advokater skal kunne for at sætte juraen ind i en større sammenhæng og nde den bedste løsning for kunderne. Du får større viden om dine personlige kom- petencer, mulighed for karrieresamtaler og et perspektiv på din videre karriere.

Ansøgningsfrist: 15. maj 2016

Downlaod information om Kammeradvokatens talentprogram her (pdf).

Læs mere om talentprogrammet her.