Studietursudvalget

Studietursudvalget står for Juridisk Forenings årlige studietur. Turen afholdes i forårssemestret (oftest primo marts) og går til en storby. Formålet med studieturen er at give et fagligt og socialt udbytte til deltagerne. Turen er en blanding af faglige arrangementer og muligheder for selv at opleve på egen hånd. De faglige arrangementer består primært i besøg hos virksomheder, organisationer og lignende.

Selve studieturen planlægges i detaljer hjemmefra. Først og fremmest skal rejsemålet samt tidspunktet for turen besluttes, hvorefter der indhentes tilbud, udarbejdes beskrivelse af turen samt program m.m. Det største arbejde består dog i at få det hele til at gå op i en højere enhed med hensyn til de faglige besøg, hvilket kræver koordination. Det er nødvendigt at trække på alle de forbindelser man har, samt at foretage en grundig informationssøgning omkring rejsemålet.

I hele denne proces rystes medlemmerne af Studietursudvalget godt sammen, hvilket er en helt særlig oplevelse. Udover planlægningen af selve turen står Studietursudvalget også for den mere administrative del af turen, såsom at sørge for at alle betaler til tiden, prøve at finde legater samt sponsorater til turen m.m.

Inden afrejse afholdes der et informationsmøde omkring turen, og efter hjemkomst afholdes en hyggelig aften, hvor deltagerne får genlevet de gode oplevelser fra turen, da de bl.a. kan se alle de fantastiske billeder og videoer, der blev taget. På selve studieturen deltager Studietursudvalgets medlemmer som alle andre, men de sørger selvfølgelig for, at alt går som det skal. Studieturen er en enestående mulighed for at lære medstuderende fra andre årgange at kende, det vil sige, at der virkelig sker interårgangsmæssig integration, som forstærker tilhørsforholdet til studierne.

Studieturen til Budapest 2017

Tidligere studieture

I løbet af de sidste år, har studieturene gået til:
Bruxelles (2002)
London (2003)
Warszawa (2004)
Budapest (2005)
Bruxelles (2006)
Haag (2007)
London (2008)
Dubai (2009)
Bruxelles (2010)
Berlin (2011)
Madrid (2012)
London (2013)
Paris (2014)

Bruxelles (2015)
Edinburgh (2016)
Budapest (2017)
Haag og Amsterdam (2018)
Riga (2019)

Studieturen går til Berlin i foråret 2020.

Henvendelse til studietursudvalget

Hvis du har nogle gode idéer til fremtidige destinationer, er du velkommen til at kontakte den udvalgsansvarlige på studietursudvalg@jfsdu.dk. Du vil løbende her på hjemmesiden kunne holde dig orienteret om de kommende studieture og udvalgets arbejde. Har du spørgsmål eller forslag til rejsemål er du velkommen til at kontakte udvalget.

Udvalget består af:

Michael Holm Madsen

Michael Holm Madsen

Udvalgsansvarlig

Cand.jur årgang 2017